Optimow 15

De Greenworks robotmaaier Optimow® 15 heeft een capaciteit van maximaal 1500m2. 

De robotmaaier wordt geleverd inclusief accu en laadstation.

€ 1429,99.-

 

Ontdek de Optimow® 15: De Slimme Robotmaaier van Greenworks

Geavanceerde Technologie voor Optimaal Gazononderhoud

De Optimow® 15 van Greenworks biedt geavanceerde gazonverzorging met zijn ingebouwde GSM-module, waarmee je eenvoudig via je smartphone kunt bedienen. Dankzij zijn fluisterstille werking kan deze robotmaaier zelfs ‘s nachts zijn werk doen. Met een IPX5-waterdichtheidsklasse is hij optimaal beschermd tegen water en stof en gemakkelijk schoon te maken.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

Het installeren van de Optimow® 15 is een fluitje van een cent en vereist geen speciale vaardigheden of groene vingers. Met 200 meter begrenzingsdraad bepaal je moeiteloos de grenzen van je gazon. De bijgeleverde draadpennen maken het bevestigen ervan gemakkelijk, terwijl de draad ook in de grond kan worden ingegraven voor een onopvallende installatie. De robotmaaier herkent obstakels met zijn botsingssensoren en Quick-Brake maaidek, waardoor je gazon altijd veilig is.

Handige Bediening via Smartphone

Met de Greenworks GreenGuide-app op je smartphone heb je volledige controle over de Optimow® 15, waar je ook bent. Stel eenvoudig maaitijden in, schakel de maaier op afstand in of uit en volg de positie van de robotmaaier met de ingebouwde GPS. Dankzij het lage geluidsniveau (<60 dB) kan de maaier op elk moment van de dag worden gebruikt zonder overlast voor de buren.

Efficiënte Maaimethode voor een Perfect Gazon

De Optimow® 15 maait je gazon in een willekeurig patroon, waardoor het hele gazon gelijkmatig wordt bijgehouden. De ‘weinig en vaak’-maaimethode zorgt ervoor dat zeer kleine grasresten op natuurlijke wijze worden afgebroken en fungeren als meststof, waardoor je gazon gezonder en groener wordt.

Voordelen van de Optimow® 15

  • Automatische gazonmaaier – geen handmatig maaien meer nodig
  • Geen gedoe met het opruimen van gemaaid gras
  • Geschikt voor gazons tot 1500 m² en hellingen tot 30%
  • IPX5 waterdichtheid voor eenvoudige reiniging
  • Bediening via smartphone met ingebouwde GSM-module
  • Optionele begeleidingsdraad voor complexe tuinen
  • Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen
  • Geen uitstoot, uitzonderlijk stille werking
  • Geen brandstof of kabels nodig
  • Lage gebruikskosten en gemoedsrust met een uitgebreide garantie van 3 jaar

Geniet van een Prachtig, Gezond Gazon met de Optimow® 15

Dankzij de geringe onderhoudsbehoefte van de Optimow® 15 hoef je je geen zorgen te maken over intensief gazononderhoud. Zorg er alleen voor dat je de accu’s voor de winter volledig hebt opgeladen, en deze betrouwbare robotmaaier zal je gazon het hele jaar door in topconditie houden.