Optimow 10

De Greenworks robotmaaier Optimow® 10 heeft een capaciteit van maximaal 1000m2. 

De robotmaaier wordt geleverd inclusief accu en laadstation.

€ 1199.-

Greenworks Optimow® 10 Robotmaaier: Volledig Automatische Maaioplossing

Volledig Automatische Maaioplossing

De Greenworks Optimow® 10 robotmaaier biedt een volledig geautomatiseerde oplossing voor het onderhoud van uw gazon, waardoor u nooit meer hoeft te maaien. Met zijn capaciteit tot 1000m2 en het vermogen om hellingen tot 30% aan te kunnen, zorgt deze robotmaaier voor een moeiteloos perfect gazon.

Eenvoudig in Gebruik

Dankzij de ingebouwde GSM-module en de bijbehorende GreenGuide-app kunt u de Optimow® 10 eenvoudig bedienen vanaf uw smartphone, overal ter wereld. Geen WiFi of Bluetooth vereist. Met de app kunt u ook het maaischema instellen en problemen op afstand oplossen, waardoor u altijd gemoedsrust heeft.

Weersbestendig en Veilig

De Optimow® 10 is ontworpen met IPX5 waterdichtheid, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden en eenvoudig schoon te maken is. Dankzij zijn lage geluidsniveau (<60 dB) kunt u de robotmaaier op elk moment van de dag gebruiken zonder overlast voor uw omgeving.

Efficiënte Maaimethode

Met zijn “weinig en vaak” maaimethode laat de Optimow® 10 zeer kleine grasresten achter die dienen als natuurlijke meststof, wat resulteert in een gezonder en groener gazon. Bovendien keert de robotmaaier automatisch terug naar het basisstation om op te laden wanneer de batterij bijna leeg is, en kan hij gemakkelijk omgaan met complexe tuinvormen dankzij de optionele begeleidingsdraad.

Onderhoudsarm en Duurzaam

Met zijn Digipro koolborstelloze motor heeft de Optimow® 10 weinig onderhoud nodig en is hij geschikt voor heuvelachtig en oneffen terrein. De robotmaaier wordt geleverd met een uitgebreide garantie van 3 jaar, waardoor u langdurig kunt genieten van een perfect gazon zonder zorgen.

Kortom, met de Greenworks Optimow® 10 robotmaaier geniet u van een moeiteloos perfect gazon, terwijl u tijd en energie bespaart.